Ir al contenido principal

Vinilos decorativos para paredes

Videojocs per dinamitzar les teves parets
L'entreteniment que ofereixen els vídeos jocs, traspassa les fronteres dels nens i arriba fins als adults. Alguns compten amb més acceptació que altres, i es fa divertit per als seus jugadors tenir fora d'una pantalla una representació del seu alegre atracció. 
Des del primer joc de ping-pong d'Atari fins als més desenvolupats i actuals jocs en 3D s'han generat tota una gamma d'experiències que ha fet que més d'una persona senti com a pròpia la virtualització de l'entreteniment. 
Másquevinilo ofereix una varietat de dissenys amb motius de vídeo jocs, selecciona els que són de la teva preferència i juegua també amb la imaginació que desperten a observar-los.Vegem alguns.


Comencem amb el que probablement és el personatge més famós dels videojocs en la història. Mario Bross. Imprescindible per a qualsevol jugón. Aquest vinil és adequat per a habitacions infantils o fins i tot per decoracions desenfadades.
VID21

Aquest model és per a aquestes persones més Geek que recorden els moments viscuts jugant a Atari a Space Invaders. Espectacular.
VID13

Sempre hi ha un vinil per a cada persona o per a cada tipus de decoració i per descomptat no ens oblidem dels jugadors més hardcore i et proposem aquest vinil decoratiu amb el logotip del mundialment conegut World of Warcraft.
VID6

Un dels videojocs amb més èxit i influència en els darrers anys ha estat la saga Call of Duty.Jugada línia diàriament per milions de jugadors a tot el món. Disposem de diversos vinils en aquesta temàtica i aquí et presentem un d'ells.
VID20

Aquest és un dels meus preferits, Minecraft proposa una manera de joc diferent, sobreviure pels teus propis mitjans en un món hostil a partir dels recursos que trobis. Una revolució jugable i un èxit de vendes. Qualsevol amant de Minecraft estaria encantat de comptar amb el logo del joc en la seva paret. Preciós.
VID1
I finalment per als petits i per als no tan petits un altre èxit mundial de vendes. Angry Birds va ser una revolució en dispositius mòbils i nosaltres et portem una revolució per a la teva paret.
VID7
Ens acomiadem ja no sense abans comentar-vos que qualsevol vinil que vulgueu podem realitzar així que no dubteu a contactar amb nosaltres i no oblideu deixar les vostres impressions en els comentaris. Salutacions.

Comentarios

Entradas populares de este blog

¿Cuáles son países más contaminantes del mundo?

En el mundo existen países que son más contaminantes que otros, ya sea por el escaso cuidad que le brindan al medioambiente o por las emisiones de dióxido de carbono. De acuerdo a un estudio realizado por la Organización de Monitores del Carbono para la Acción (CARMA), el país que más dióxido de carbono desprende es Estados Unidos, seguido de China.
Pero no solamente la contaminación que puede emanar un país se limita a las emisiones de dióxido de carbono, sino que hay otros elementos nocivos que dañan a sus propios habitantes y a las poblaciones de otros países.
Algunos ejemplos de países contaminantes son:
·Perú, está ubicado entre los diez países “menos verdes” o que más descuida a la ecología, ya que es una de las naciones que más pesca y la que más especies marinas tienen en peligro de extinción, sin contar con el comercio ilegal que ha devastado gran parte de la fauna del continente americano.
·Australia, si bien es un país desarrollado y con pocos problemas económicos y sociales,…

Tapetes para negocio

Búsquedas relacionadas con tapetes para negocio
tapetes personalizados df
tapetes de entrada personalizados
tapetes con logo df
tapetes con logo guadalajara
tapetes con logotipo
tapetes personalizados para negocio
tapetes para entrada
tapetes de hule para entradas

mas info en https://tapetesexpress.com/tapetes-para-negocio/

PISO FOAMI

Los pisos de foami suelen ser sintéticos y antialérgicos, ya que la mayoría, son utilizados para juegos infantiles o sitios como guardarías, habitaciones entre otros lugares, en donde habitualmente circulen infantes. Existen muchísima variedad entre los pisos de foami, diferentes tamaños, colores, diseños y todos listos para trabajar en la seguridad de tu pequeño. Estos son fabricados con un material muy resistente, el cual evitara cualquier tipo de golpes a la hora de que tu pequeño se tropiece y caiga, evitando así un accidente grave. Los pisos de foami pueden ser utilizado o instalados tanto en el interior como en el exterior del lugar en donde lo vaya a ubicar. La mejor manera de velar por la protección y seguridad  de tu hijo, es instalando un piso de foami, en su zona de juego o en toda su habitación, todo dependerá de cuales sean los lugares que tú quieras cubrir. El piso de fomai es un piso suave que se coloca sobre cualquier tipo de superficie, evitando de este modo, que tu pe…